Üdvözlöm,
Nagy Katalin vagyok


védőnőként 16 évig dolgoztam, Ma már sportoktatóként tevékenykedem és vezetem a Nősziroom Stúdiót Debrecenben.

Hogyan lettem Kriston Tréner? Az Egészségügyi főiskola elvégzése után olvastam el Kriston Andrea Kriston Intim torna könyvét, amit alig tudtam letenni.

A könyvben olvasottak nagy segítséget jelentettek saját női testem működésének megértésében és a munkám során azon nők tüneteinek megértésében, amit megosztottak velem kislányként, kismamaként, szülő nőként és nagymamaként. A Kriston Intim Torna által egyre többet tudtam segíteni a körzetemben élő nőknek, pedig akkor még csak azokat a gondolatokat adtam át, amikről olvastam a könyvben, ami igazából csak töredéke a trénerképzésen és a folyamatos továbbképzéseken hallottaknak.

Több éven keresztül gondolkoztam a trénerképzés elvégzésén, mígnem 2007-ben férjem erős biztatására jelentkeztem trénernek.

2008 januárjában sikeres vizsgát tettem Kriston Andreánál, a Módszer kidolgozójánál. Tizennégy éve tanítom nőknek, férfiaknak a Kriston módszert, nagy lelkesedéssel.

Kriston Trénerként vállalom, hogy a Kriston – módszer új elemeinek az elsajátítását és rendelkezem a legújabb ismeretekkel rendelkezem a Kriston -módszer oktatása kapcsán.