Üdvözlöm,
Nagy Katalin vagyok


védőnőként 16 évig dolgoztam. Ma már sportoktatóként tevékenykedem és vezetem a Nősziroom Stúdiót Debrecenben.

Hogyan lettem Kriston intim torna® tréner? Egészségügyi főiskola elvégzése után olvastam el Kriston Andrea Kriston Intim torna könyvét, amit alig tudtam letenni.

A könyvben olvasottak nagy segítséget jelentettek saját női testem működésének megértésében és a munkám során azon nők tüneteinek megértésében, amit megosztottak velem kislányként, kismamaként, szülőnőként és nagymamaként. A Kriston intim torna® által egyre többet tudtam segíteni a körzetemben élő nőknek, pedig, akkor még csak azokat a gondolatokat adtam át, amikről olvastam a könyvben, ami igazából csak töredéke a trénerképzésen és a folyamatos továbbképzéseken hallottaknak.

Több éven keresztül gondolkoztam a trénerképzés elvégzésén, mígnem 2007-ben férjem erős biztatására jelentkeztem trénernek.

2008 januárjában sikeres vizsgát tettem Kriston Andreánál, a módszer kidolgozójánál. Tizennégy éve tanítom nőknek, férfiaknak a Kriston intim tornát, nagy lelkesedéssel.

Trénerként fontosnak tartom a folyamatos továbbképzést, a Kriston Módszer új elemeinek az elsajátítását, így a legújabb ismeretekkel rendelkezem a Kriston Módszer oktatása kapcsán.