Kriston Intim Torna férfiaknak

A változás lehetősége, ami egészséghez segít

Az alhas egészségét szolgáló módszer, mely a medencefenéken elhelyezkedő izmok karbantartó tréningje. A férfi intim szervek atrófiája, túlterhelése és distressze által provokált tünetek prevenciója és önrehabilitációja.

A Kriston Intim Torna egy erőteljes hatású tréning, ahol a kliens olyan tudásra tehet szert, amivel védheti és csúcsformába hozhatja a hasi szervek egészséges funkcióit és fejlesztheti a szexuális szervek feletti kontrollt. Az így nyert kontroll érezhetően növeli a magabiztosságot. Mindezt a Kriston-módszerre jellemző hármas egészségtámasz teszi lehetővé: mozgásprogram + alhasvédő szokások + funkciót javító gondolkodási stratégia. A 12 órás tanfolyamon létrejövő változás az egyéni mozgásprogrammal kiegészülve jótékony adalékként szolgál az egészséges férfi léthez.  A Kriston Intim Torna igazolt hatásosságát az egyedülálló oktatási és izomfejlesztő módszerének, valamint az alhasi szervek egészséges funkcióját javító egyedülálló eszköztárának köszönheti. A Kriston Intim Torna hatásossága vizsgálatokkal igazolt.  A kliensek azon teendőket sajátítják el az egészségükért, amit helyettük nem tehet meg az orvos. A medencefenéki izmok ereje, vérellátásukat biztosító erek fala, a prosztata, a pénisz szövetei, a herék, a húgyhólyag és a bélrendszer folyamatos funkcióvédelmet igényelnek.  A gyakorlatok helyes elsajátítása és rendszeres végzése a fiatal felnőttkortól kzdve minden életkorú férfi egészséggondozásához javasolt megelőzésként és a tünetek felszámolására. A Kriston Intim Torna férfiaknak tréning 17 éves kortól ajánlott.

A tanfolyamot elvégző hallgatókat a tanfolyam végeztével egy Kriston Andrea által készített hanganyag segíti az otthoni gyakorlásban, melyet a Kriston-módszer hivatalos weboldalán keresztül érnek el.

A foglalkozáson sem kép, sem hangfelvétel nem készíthető.

További tájékozódási lehetőségre: Kriston Andrea Kriston Intim Torna® férfiaknak A férfierő megtartása című könyve javasolt.

Itt jelentkezhetsz az óráimra!
VISSZA

Gyakori kérdések

Személyre szóló tréninglapot az otthoni gátizom erősítéshez.

Otthoni gyakorlást segítő hanganyagot, melyet Kriston Andrea állított össze.

Egyéni tréning keretében körülbelül 6 óra alatt.

Időnként szerveződő csoportos tréningen, mely 12 órás.

Az egyéni tréning ára (6 óra): 60. 000.-Ft.

Vélemények