Kriston Intim Torna férfiaknak

A változás lehetősége, ami egészséghez segít

Az alhas egészségét szolgáló módszer, mely a medencefenéken elhelyezkedő izmok karbantartó tréningje. A férfi intim szervek atrófiája, túlterhelése és distressze által provokált tünetek prevenciója és önrehabilitációja.

A Kriston Intim Torna egy erőteljes hatású tréning, ahol a kliens olyan tudásra tehet szert, amivel védheti és csúcsformába hozhatja a hasi szervek egészséges funkcióit és fejlesztheti a szexuális szervek feletti kontrollt. Az így nyert kontroll érezhetően növeli a magabiztosságot. Mindezt a Kriston-módszerre jellemző hármas egészségtámasz teszi lehetővé: mozgásprogram + alhasvédő szokások + funkciót javító gondolkodási stratégia. A 12 órás tanfolyamon létrejövő változás az egyéni mozgásprogrammal kiegészülve jótékony adalékként szolgál az egészséges férfi léthez.  A Kriston Intim Torna igazolt hatásosságát az egyedülálló oktatási és izomfejlesztő módszerének, valamint az alhasi szervek egészséges funkcióját javító egyedülálló eszköztárának köszönheti. A Kriston Intim Torna hatásossága vizsgálatokkal igazolt.  A kliensek azon teendőket sajátítják el az egészségükért, amit helyettük nem tehet meg az orvos. A medencefenéki izmok ereje, vérellátásukat biztosító erek fala, a prosztata, a pénisz szövetei, a herék, a húgyhólyag és a bélrendszer folyamatos funkcióvédelmet igényelnek.  A gyakorlatok helyes elsajátítása és rendszeres végzése a fiatal felnőttkortól kzdve minden életkorú férfi egészséggondozásához javasolt megelőzésként és a tünetek felszámolására. A Kriston Intim Torna férfiaknak tréning 17 éves kortól ajánlott.

A tanfolyamot elvégző hallgatókat a tanfolyam végeztével egy Kriston Andrea által készített hanganyag segíti az otthoni gyakorlásban, melyet a Kriston-módszer hivatalos weboldalán keresztül érnek el.

A foglalkozáson sem kép, sem hangfelvétel nem készíthető.

További tájékozódási lehetőségre: Kriston Andrea Kriston Intim Torna® férfiaknak A férfierő megtartása című könyve javasolt.

Gyakori kérdések

Személyre szóló tréninglapot az otthoni gátizom erősítéshez.

Otthoni gyakorlást segítő hanganyagot, melyet Kriston Andrea állított össze.

Egyéni tréning keretében körülbelül 6 óra alatt.

Időnként szerveződő csoportos tréningen, mely 12 órás.

Az egyéni tréning ára (6 óra): 60. 000.-Ft.

Vélemények