Kriston Gyakorlóóra Nőknek

Érezhető hatás változatosan.

A női medencefenéki izmok intenzív fejlesztő tréningje, ami szórakoztató mozgásprogrammal tartja fenn a gyakorlási kedvet.  

A Kriston Gyakorlóórán záróizmokra és a csípő környéki izmokra ható, fejlesztő mozgásokat végeznek a nők. A mozgásból álló foglakozásra azokat várjuk, akik már elsajátították a Kriston Intim Torna gyakorlatait. A különösen hatékony mozgás csúcsformába segíti a záróizmokat a legteljesebb zárásért, gondoskodik a hasi szervek egészséges magasságáról, fiatalosságot biztosít a szeméremajkakban. A mozgásanyag az emésztő-, a kiválasztó- és a női szervek funkcióját fejleszti, fokozza a medencei ízület mozgásterjedelmét és a gerinc alsó részének a stabilitását. Növeli a vitalitást és a hormonális közérzetet. A foglalkozásnak pszichoszomatikus hatása van, ami növeli az öngyógyító képességet és javítja a szexuális funkciókat. A megelőzést és a helyreállítást segítő mozgásanyag hozzájárul, hogy jobban érezd magad a bőrödben. A rendszeres óralátogatás azoknak is javasolt, akiknek szükséges az oktató vitalitása a gyakorlási kedv megtartásához, aki szereti a színes, kreatív, kihívásokat tartalmazó gyakorlást, ami során óráról órára érzékelhetővé válik a fejlődés.

A foglalkozáson sem kép, sem hangfelvétel nem készíthető.

Itt jelentkezhetsz az óráimra!

VISSZA

Gyakori kérdések

A Kriston Gyakorlóóra haladó tréningnek számít, a kezdő tréningen tanult gyakorlatokat tesszük még színesebbé, változatosabbá. A kezdő Kriston tréning után mindenképpen javaslom Neked, ha szereted a kihívást jelentő gyakorlást és további érezhető fejlődésre vágysz.

Az egészséggondozáson túl a várandósság ideje alatt, a szülés után, egyes altesti beavatkozásokat követően (inszemináció, lombik, vetélés, abortusz, méheltávolítás, hüvely tágítással járó beavatkozások), menopauzára készülve és azt követően is. Kifejezetten javasolt még székrekedés, aranyér, inkontinencia, altesti gyulladás esetén is. Kiváló lehetőség a szexuális funkciók javítására.

Jelentkezésednél tudod kiválasztani, hogy személyesen a Nősziroom Stúdióban vagy az online térben az otthonod kényelmét élvezve tornáznál velünk.

4 alkalmas (4 x 30 perc) online bérlet ára: 5.000.-Ft.