Kriston Intim Torna nőknek

A változás lehetősége, ami egészséghez segít

Az alhas egészségét szolgáló módszer, mely egyben a medencefenéken elhelyezkedő izmok karbantartó tréningje. A női intim szervek atrófiája, túlterhelése és distressze által provokált tünetek prevenciója és önrehabilitációja.

A Kriston Intim Torna igazolt hatásosságát az egyedülálló oktatási módszerének, az izomfejlesztő koncepciójának és a fejlődést, az alhasi szervek egészséges funkcióját javító egyedülálló eszköztárának köszönheti. A 12 órás foglalkozás sokak számára női életútjukhoz támogató adalék. A Kriston-módszerre jellemző hármas egészségtámasz: mozgásprogram + alhasvédő szokások + érzelmeket meghatározó gondolkodási stratégia. Mindezek, az egyéni mozgásprogrammal kiegészülve jelentős életminőség javulást generálnak. A Kriston Intim Torna hatásossága vizsgálatokkal igazolt. A kliensek azon teendőket sajátítják el az egészségükért, amiket helyettük nem tehet meg az orvos. A medencefenéki izmok ereje, vérellátásukat biztosító erek fala, a hólyag-, méhtest-, végbél anatómiai magassága rendszeres gondozást igényel. A Kriston Intim Torna elsajátítása és rendszeres végzése fiatal felnőttkortól javasolt az egészséges menstruációért, a minőségi szexualitásért, a termékenység elősegítése érdekében, a szülésre való felkészülésként, később a záróizmok megfelelő működéséért, a jobb életminőséget biztosító időskorért. A tudatos alhasvédelemmel minden életkorban kezedbe veheted az egészséged és megtapasztalhatod, hogy mennyire más, amikor a záróizmaidban érzékeled az erőt. A Kriston Intim Torna nőknek tréning 17 éves kortól ajánlott.

A tanfolyamot elvégző hallgatókat a tanfolyam végeztével egy Kriston Andrea által készített hanganyag segíti az otthoni gyakorlásban, melyet a Kriston-módszer hivatalos weboldalán keresztül érnek el.

A foglalkozáson sem kép, sem hangfelvétel nem készíthető.

További tájékozódási lehetőségre: Kriston Andrea-Ruzsonyi Péter Kriston Intim Torna® című könyve javasolt.

Itt jelentkezhetsz az óráimra!
VISSZA

Gyakori kérdések

  1. Személyre szóló tréninglapot az otthoni gátizom erősítéshez
  2. Otthoni gyakorlást segítő hanganyagot, melyet Kriston Andrea állított össze
  3.  Kismamaként a vajúdást és a szülés utáni gáti regenerációt segítő kiegészítő programot
  4.  Lehetőséget, hogy csatlakozz a heti rendszerességgel tartandó Kriston gyakorló órához

45.000.-Ft.

Igen. Jelentkezésed után válaszlevélben minden fontos információt megírok: mit hozz magaddal, fizetés módját.

Vélemények